Online Boekhoudpakket

Online Boekhoudpakket

Online Boekhoudpakket

De meeste boekhoudprogramma’s op deze website zijn online boekhoudprogramma’s. Een online programma is software dat je online kunt bereiken. Heb je internet en een PC, tablet of mobieltje dan kun je bij je online boekhouding. Alle gegevens zijn dus in principe te allen tijde en overal te bereiken. Online boekhouden heeft verschillende voordelen:

  • te allen tijde en overal inzichtelijk: Waar je maar bent, je kunt te allen tijde bij je boekhouding! Je hebt alleen maar internet en een mobiele device nodig. Zo heb je dus altijd inzicht in je boekhouding en kun je de boekhouding altijd en overal bijwerken.
  • Veilig: in de regel wordt gedacht dat offline boekhoudsoftware veel veiliger is dan online boekhoudsoftware. Welbeschouwd is dit niet zo. De gemiddelde PC is makkelijk te hacken en lang niet zo goed beveiligd als de servers waar een online boekhoudprogramma gebruik van maakt. De servers van een online programma zijn goed beveiligd en worden dagelijks geback-upt.
  • Samenwerken met je boekhouder: Met een online boekhoudprogramma kun je snel samenwerken met je boekhouder. jouw boekhouder kan met je eigen inloggegevens je boekhouding inzien en bewerken. Handig toch?!
  • immer up-to-date: Vrijwel elk programma voegt regelmatig nieuwe functies toe aan hun software. Daar kun jij dan handig gebruik van maken, (vaak) zonder extra kosten!
  • Goedkoper: Online boekhouden is in de meeste situaties een stuk voordeliger dan offline boekhouden. Naast een offline boekhoudprogramma heb je namelijk ook een goede virusscanner nodig, back-up software en een grote harde schijf. Dit zijn extra bijkomende kosten die je mee moet nemen in je beslissing.
  • zonder kosten helpdesk: Kies je voor online boekhoudsoftware, dan betaal je een vast bedrag per maand. Hierbij zit normaal gesproken ook zonder kosten support bij inbegrepen. Bij offline boekhoudsoftware zit dit meestal niet inbegrepen en moet je hier extra voor betalen.

Kortom, best veel voordelen vind je in een online programma!

Een boekhouding opzetten met een boekhoudprogramma

Het is natuurlijk voor elke ondernemer van belang om de administratie bij te houden. Een boekhouding beginnen klinkt dan soms ook niet heel erg spannend, maar is wel van groot belang voor het succes van je onderneming. Bij het opzetten van het internetboekhouden zijn er een aantal belangrijke punten die je moet doen:

Open een zakelijk rekening

Met het openen van een zakelijke rekening, scheid je de zakelijke en de privé geldstromen. Op deze manier houd je het inzichtelijk en kun je in een oogopslag zien of en hoe jouw bedrijf zich verhoudt. Daarnaast krijg je een BTW-nummer, waarmee je in aanmerking kan komen voor aftrekposten.

Wees zorgvuldig met het invullen van de boekhouding

Ga vanaf de start van je bedrijf efficiënt te werk en zorg te allen tijde voor een helder overzicht. Maar met alleen het behoudt van overzicht ben je er nog niet. Het is ook van invloed met regelmaat je administratie bij te werken. Het bijwerken van een geordende administratie neemt niet moeilijkweg minder tijd in beslag. Op deze wijze win je tijd met je boekhoudsysteem en heb je meer tijd voor je klanten.

Boekhoudsoftware vergelijken

Als ondernemer heb je veel te doen. Het bijhouden van de inkomsten en uitgaven, ook wel administratie, is daar onderdeel van, maar in de regel geen hoofdpunt. Uiteindelijk is het wel van belang dat je de vinger aan de pols houdt over je bedrijf. Goede programma voor je boekhouding is de manier om dat bij te houden. Een online programma voor je boekhouding maakt het een mogelijkheid om te allen tijde inzage te hebben in je zaak en altijd en overal de boekhouding aan te kunnen passen. Een doelmatig voorbeeld is facturen in de boekhouding krijgen. Veel programma’s voor je boekhouding hebben onder andere de functie om een afbeelding te maken van een bon en deze direct te e-mailen in het online boekhoudsysteem. De factuur kan weg en de inhoud van de afbeelding hoef je in een later stadium alleen nog maar even over te nemen in je programma voor je boekhouding. Geen rompslomp meer! Internetboekhouden helpt je naar een efficiënte werkmethode om te administreren.

Op deze website tonen we verschillende boekhoudpakketten. Via de filters kun je het programma voor je boekhouding zoeken dat het slimste past bij je behoften. Heb je er 1 gevonden? Vraag dan een zonder extra kosten proefaccount aan. Zo kun je goed kunt testen of het programma voor je boekhouding bij je wensen past.

Pluspunten online boekhouden

Een online boekhoudsoftware biedt veel voordelen ten opzichte van een offline boekhoudprogramma. Wil je een online boekhoudsoftware dan is je administratie overal te bereiken, waar je maar bent. Het enige dat je benodigd is internet en een computer met toegang tot het internet. Ernaast is een online boekhoudsoftware zeer veilig in het gebruik en je bewaart easy je complete boekhouding volgens de wettelijke termijn. Niet meer allemaal losse papieren, maar één overzichtelijk online boekhoudprogramma, waar je binnen enkele muisklikken iets hebt gevonden van wellicht wel jaren geleden.

De boekhouding bijhouden met het gebruik van online boekhoudsoftware heeft verschillende voordelen.

Er zijn programma’s voor online boekhouden voor de kleine ondernemer of voor de grote ondernemer. daarnaast heb je verschil in offline en online programma’s voor online boekhouden. Een offline boekhoudprogramma gebruik je op je laptop, een online programma voor de boekhouding hoef je niet te installeren. Deze is overal waar je maar bent te bereiken. Tevens heeft ieder boekhoudprogramma weer zijn eigen functies en voordelen. Bij het ene programma voor je boekhoudingkun je de boekhouding bijhouden en factureren. Bij een ander programma voor je boekhouding kun je weer automatisch btw-aangifte doen of je uren declareren. Tevens is het ene programma voor je boekhouding zeer intuitief werkend en simpel in gebruik en hoef je bijna geen te weten over boekhouden. Bij het andere boekhoudprogramma is het wellicht niet zo gemakkelijk en moet je wel degelijk kennis hebben van programma voor je boekhouding om je administratie te kunnen doen. Klik hier als je meer weten over online boekhoudpakket.

boekhoudsoftware vergelijken Online Boekhoudpakket