Koppeling Boekhoudpakket Rabobank

Koppeling Boekhoudpakket Rabobank

Koppeling Boekhoudpakket Rabobank

De meeste boekhoudprogramma’s op deze website zijn online boekhoudprogramma’s. Een online programma is software dat je online kunt bereiken. Heb je internet en een PC, tablet of smartphone dan kun je bij je online boekhouding. Alle gegevens zijn dus in principe immer en overal te bereiken. Online boekhouden heeft verschillende voordelen:

  • altijd en overal inzichtelijk: Waar je maar bent, je kunt altijd bij je boekhouding! Je hebt alleen maar internet en een mobiele device nodig. Zo heb je dus altijd inzicht in je boekhouding en kun je de boekhouding te allen tijde en overal bijwerken.
  • Veilig: over het algemeen wordt gedacht dat offline boekhoudsoftware veel veiliger is dan online boekhoudsoftware. Toch ook is dit niet zo. De gemiddelde PC is snel te hacken en lang niet zo goed beveiligd als de servers waar een online boekhoudprogramma gebruik van maakt. De servers van een online programma zijn goed beveiligd en worden dagelijks geback-upt.
  • Samenwerken met je boekhouder: Met een online boekhoudprogramma kun je simpel samenwerken met je boekhouder. jouw boekhouder kan met je eigen inloggegevens jouw boekhouding inzien en bewerken. Handig toch?!
  • te allen tijde up-to-date: Vrijwel elk programma voegt regelmatig nieuwe functies toe aan hun software. Daar kun jij dan handig gebruik van maken, (vaak) zonder extra kosten!
  • Goedkoper: Online boekhouden is in veel situaties een stuk voordeliger dan offline boekhouden. Naast een offline boekhoudprogramma heb je namelijk ook een goede virusscanner nodig, back-up software en een grote harde schijf. Dit zijn extra bijkomende onkosten die je mee moet nemen in je beslissing.
  • kosteloos helpdesk: Kies je voor online boekhoudsoftware, dan betaal je een vast bedrag per maand. Hierbij zit meestal tevens voor niks support bij inbegrepen. Bij offline boekhoudsoftware zit dit over het algemeen niet inbegrepen en moet je hier extra voor betalen.

Kortom, best veel pluspunten vind je in een online programma!

Grip op de zaak

Ieder online boekhoudprogramma bevat (standaard) de mogelijkheid om verschillende grafieken te maken. Je kunt denken aan een balans, een winstrekening of een BTW-overzicht. Dit hoef je niet zelf in elkaar te zetten, dat doet het programma voor je boekhouding voor je aan de hand van een template. Mocht je een accountant hebben, dan hoeft deze de grafieken alleen nog maar te inspecteren. Je hebt informatie eenvoudig en overzichtelijk en kunt simpel analyseren. Je ziet in 1 ogenblik in je boekhoudprogramma hoeveel je nog moet betalen en wat je nog moet verkrijgen. Zo weet je wat je nog kunt investeren en wat je jezelf aan loon kan uitkeren. Tevens weet je onder meer dankzij de BTW-overzichten stante pede welk deel je aan de belastingdienst moet afstaan bij de BTW-aangifte.

Wees zorgvuldig met het invullen van de administratie

Ga vanaf de start van je bedrijf zorgvuldig te werk en zorg te allen tijde voor een strak overzicht. Maar met alleen het behoudt van overzicht ben je er nog niet. Het is tevens cruciaal met regelmaat je boekhouding bij te werken. Het bijwerken van een geordende administratie neemt niet moeilijkweg minder tijd in beslag. Op deze wijze win je tijd met je boekhoudsysteem en heb je meer tijd voor je marketing.

Boekhoudsoftware vergelijken

Als zelfstandig ondernemer heb je veel te doen. De boekhouding, ook wel administratie, is daar onderdeel van, maar meestal geen prioriteit. Per slot van rekening is het wel belangrijk dat je de vinger aan de pols houdt over jouw onderneming. Goede programma voor je boekhouding is de wijze om dat uit te voeren. Een online boekhoudsoftware maakt het een optie om altijd inzage te hebben in je bedrijf en altijd en overal de boekhouding aan te kunnen passen. Een voorbeeld uit de praktijk is uitgaven in de boekhouding krijgen. Veel boekhoudprogramma’s hebben bijvoorbeeld de functie om een afbeelding te maken van een factuur en deze direct te versturen in het online boekhoudsysteem. Het bonnetje kan weg en de inhoud van de afbeelding hoef je later alleen nog maar even te verwerken in je boekhoudprogramma. Geen rompslomp meer! Internetboekhouden helpt je naar een efficiënte wijze van werken om te administreren.

Op deze website tonen we diverse boekhoudpakketten. Via de filters kun je het boekhoudsoftware zoeken dat het beste past bij je bedrijf. Heb je er 1 gevonden? Vraag dan een zonder extra kosten proefaccount aan. Zo kun je goed kunt testen of het boekhoudsoftware bij je zaak past.

Pre’s online boekhouden

Een online boekhoudprogramma biedt veel voordelen ten opzichte van een offline programma voor je boekhouding. Wil je een online boekhoudprogramma dan is je boekhouding overal toegankelijk, waar je maar bent. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding en een apparaat met toegang tot internet. Daarnaast is een online programma voor je boekhouding zeer veilig in het gebruik en je bewaart snel en eenvoudig je complete boekhouding volgens de wettelijke termijn. Niet meer allemaal losse mappen, maar een overzichtelijk online boekhoudsoftware, waar je binnen enkele muisklikken iets hebt opgezocht van mogelijkerwijs wel jaren geleden.

De boekhouding bijhouden met het gebruik van online boekhoudsoftware heeft diverse plussen.

Hoe boekhoud jij?

Boekhoud jij met een offline of een online pakket? Er zijn namelijk veel manieren om te boekhouden. Weet jij al wat voor jou of je eenmanszaak de voordeligste manier is om je boekhouding bij te houden? Met een slim boekhoudprogramma ben je zeker van een easy bij te houden boekhouding dan op welk moment je dit nog schriftelijk doet. Klik hier als je meer weten over koppeling boekhoudpakket rabobank.

Koppeling Boekhoudpakket Rabobank