Gratis Boekhoudprogramma Stichting

De meeste boekhoudprogramma’s op deze website zijn online boekhoudprogramma’s. Een online programma is software dat je online kunt bereiken. Heb je internet en een PC, tablet of mobieltje dan kun je bij jouw online boekhouding. Alle gegevens zijn dus in principe immer en overal te bereiken. Online boekhouden heeft allerlei voordelen:

  • immer en overalinzichtelijk: Waar je maar bent, je kunt altijd bij jeboekhouding! Je hebt alleen maar internet en een mobiele device nodig. Zo hebje dus te allen tijde inzicht in je boekhouding en kun je deboekhouding te allen tijde en overal bijwerken.
  • Veilig: meestal wordt gedacht dat offline boekhoudsoftware veel veiliger is dan onlineboekhoudsoftware. Immers is dit niet zo. Degemiddelde PC is makkelijk te hacken en lang niet zo goedbeveiligd als de servers waar een online boekhoudprogramma gebruik van maakt.De servers van een online programma zijn goed beveiligd en worden dagelijksgeback-upt.
  • Samenwerken met je boekhouder: Met een onlineboekhoudprogramma kun je snel samenwerken met jeboekhouder. je boekhouder kan met je eigen inloggegevens jouwboekhouding inzien en bewerken. Handig toch?!
  • te allen tijde up-to-date:Vrijwel elk programma voegt regelmatig nieuwe functies toe aan hun software.Daar kun jij dan handig gebruik van maken, (vaak) zonder extra kosten!
  • Goedkoper: Online boekhouden is in demeeste gevallen een stukvoordeliger dan offline boekhouden. Naast een offlineboekhoudprogramma heb je namelijk ook een goede virusscanner nodig,back-up software en een grote harde schijf. Dit zijn extra bijkomende kostendie je mee moet nemen in je beslissing.
  • zonder extrakosten helpdesk: Kies je voor online boekhoudsoftware, dan betaal jeeen vast bedrag per maand. Hierbij zit meestal ook voor niks support bij inbegrepen. Bij offline boekhoudsoftwarezit dit in de regel niet inbegrepen en moet jehier extra voor betalen.

Kortom, best veel pre’s vind je in een online programma!

Boekhoudprogramma vergelijken

Op deze website tonen we verschillende boekhoudprogramma’s. Denk aan een boekhoudprogramma voor zzp’ers en verenigingen, etc. Via de filters kun je een boekhoudpakket zoeken dat het slimste past bij je onderneming. Heb je enkele boekhoudpakketten gevonden? Vraag dan zonder extra kosten en vrijblijvend enkele proefaccounts aan, zodat je goed alle boekhoudsoftware kunt vergelijken. Alle boekhoudsoftware die wordt getoond op deze website voldoet aan de eisen van de Belastingdienst en zijn dus zeer geschikte en goede boekhoudprogramma’s.

Let tevens op de reviews. Daarmee kun jemeestal een goed beeld krijgen van degebruikerservaringen van andere ondernemers.

Wees zorgvuldig met het invullen van de boekhouding

Ga vanaf de opstart van je bedrijf efficiënt te werk en zorg immer voor een duidelijk overzicht. Maar met alleen het behoudt van overzicht ben je er nog niet. Het is ook van betekenis regelmatig je boekhouding bij te werken. Het bijwerken van een geordende administratie neemt eenvoudigweg minder tijd in beslag. Op deze manier win je tijd met je boekhoudsysteem en heb je meer tijd voor je marketing.

Boekhoudsoftware vergelijken

Als zelfstandige heb je veel te doen. De boekhouding, tevens wel administratie, is daar onderdeel van, maar in de regel geen hoofdpunt. Op de keper beschouwd is het wel van belang dat je de vinger aan de pols houdt over jouw onderneming. Goede boekhoudprogramma is de manier om dat te doen. Een online boekhoudsoftware maakt het een mogelijkheid om altijd overzicht te hebben in je zaak en te allen tijde en overal de administratie aan te kunnen passen. Een bruikbaar voorbeeld is bonnetjes in de boekhouding krijgen. Veel boekhoudsoftware hebben bijvoorbeeld de functie om een afbeelding te maken van een kassabon en deze direct te versturen in het online boekhoudsysteem. De factuur kan weg en de inhoud van de foto hoef je later alleen nog maar even in te vullen in je boekhoudsoftware. Geen rondslingerende papieren meer! Internetboekhouden helpt je naar een efficiënte werkmethode om te boekhouden.

Op deze websitetonen we diverse boekhoudpakketten.Via de filters kun je het programma voor jeboekhouding zoeken dat het beterepast bij je onderneming. Heb je er ééngevonden? Vraag dan een gratis proefaccount aan. Al de boekhoudsoftware die worden getoond op dezewebsite voldoen aan de eisen van de Belastingdienst.

Pre’s online boekhouden

Een online programma voor je boekhouding biedt veel voordelen ten opzichte van een offline boekhoudsoftware. Wil je een online boekhoudsoftware dan is je boekhouding overal toegankelijk, waar je maar bent. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding en een apparaat met toegang tot het internet. Ernaast is een online boekhoudprogramma zeer veilig in het gebruik en je bewaart eenvoudig en simpel je complete administratie volgens de wettelijke termijn. Niet meer allemaal losse papieren, maar één overzichtelijk online boekhoudprogramma, waar je binnen enkele klikken iets hebt opgezocht van misschien wel een hele tijd geleden.

De boekhouding bijhouden met het gebruik vanonline programma voor je boekhouding heeftdiverse voordelen.

Op je pc, tablet én mobiele telefoon

Veel boekhouding software biedt de optie om het programma te gebruiken op diverse apparaten, zoals je pc, tablet én mobiele telefoon met een app. Met een online boekhoudsoftware. kun je de boekhouding overal mee naartoe nemen. Op die wijze raadpleeg je overal de juiste informatie en kun je snel nieuwe mutaties invoeren. Omdat je op elk moment van de dag toegang hebt tot je administratie met een boekhoudsoftware, kun je snel gegevens verwerken. Heeft een collega gegevens nodig over de betaling van een debiteur? Is er ruimte voor een nieuwe marketingcampagne? Of loopt de omzet terug en moet je nieuwe opdrachten gaan binnenhalen? Je kunt eenvoudig beslissingen nemen en dus sneller schakelen. Klik hier als je meer weten over gratis boekhoudprogramma stichting.

Scroll naar boven