Gratis Boekhoudprogramma Rabobank

Gratis Boekhoudprogramma Rabobank

Gratis Boekhoudprogramma Rabobank

Zo zijn er boekhoudprogramma’s die zich speciaal richten op kleine ondernemers. En zijn er boekhoudprogramma’s die zich richten op grote ondernemers. Ook heb je verschil in offline en online software. Tevens heeft elk programma weer zijn eigen functionaliteiten en voordelen. Bij het ene programma kun je boekhouden en facturen maken. Bij een ander programma kun je ook automatisch je btw aangifte doen of je gewerkte uren bijhouden. Tevens is het ene boekhoudprogramma zeer natuurlijk en gemakkelijk

Boekhoudprogramma vergelijken

Op deze website tonen we verschillende boekhoudprogramma’s. Denk aan een boekhoudprogramma voor zzp’ers en verenigingen, etc. Via de filters kun je een boekhoudpakket zoeken dat het goedkopere past bij je onderneming. Heb je enkele boekhoudpakketten gevonden? Vraag dan zonder extra kosten en vrijblijvend enkele proefaccounts aan, zodat je goed alle boekhoudsoftware kunt vergelijken. Alle boekhoudsoftware die wordt getoond op deze website voldoet aan de eisen van de Belastingdienst en zijn dus zeer geschikte en goede boekhoudprogramma’s.

Let tevens op de reviews. Daarmee kun je meestal een goed beeld krijgen van de gebruikerservaringen van andere ondernemers.

Voldoe aan de eisen van de Belastingdienst

De Belastingdienst stelt dat je een kopie van je belastingaangifte minstens zeven kalenderjaar bewaart. Deze documenten moet je bijhouden voor een eventuele controle op de personenbelasting, vennootschapsbelasting of de BTW. De boeken moeten zelfs tien 12 maanden worden bewaard. Facturen mag je sinds meerdere jaren digitaal bewaren, als de herkomst en de integriteit van de inhoud van de facturen maar te waarborgen is. Ter verduidelijking: ben je nalatig in het bijhouden van een financiële administratie, dan riskeer je een boete. Wanneer een bepaald document niet kan worden voorgelegd bij een controle kan de fiscus een aanslag vestigen. De strafrechtelijke sancties omvatten een hoge geldboete. Het is dus van belang om de bonnetjes goed te bewaren.

Boekhoudsoftware vergelijken

Als zelfstandig ondernemer heb je veel te doen. De boekhouding, ook wel administratie, is daar onderdeel van, maar in de regel geen hoofdpunt. Tenslotte is het wel van belang dat je de vinger aan de pols houdt over jouw zaak. Goede boekhoudsoftware is de manier om dat te doen. Een online programma voor je boekhouding maakt het een optie om altijd inzicht te hebben in je bedrijf en altijd en overal de boekhouding te actualiseren. Een praktisch voorbeeld is uitgaven in de boekhouding krijgen. Veel programma’s voor je boekhouding hebben bijvoorbeeld de mogelijkheid om een afbeelding te maken van een bon en deze direct te uploaden in het online boekhoudsysteem. Het bonnetje kan in de prullenbak en de informatie van de afbeelding hoef je later alleen nog maar even in te vullen in je boekhoudsoftware. Geen rondslingerende papieren meer! Internetboekhouden helpt je naar een efficiënte methode van werken om te boekhouden.

Op deze website tonen we allerhande boekhoudpakketten. Via de filters kun je het boekhoudprogramma zoeken dat het betere past bij je zaak. Heb je er 1 gevonden? Vraag dan een gratis proefaccount aan. Zo kun je goed kunt testen of het programma voor je boekhouding bij je behoften past.

Pluspunten online boekhouden

Een online boekhoudsoftware biedt veel voordelen ten opzichte van een offline boekhoudprogramma. Wil je een online programma voor je boekhouding dan is je boekhouding overal toegankelijk, waar je maar bent. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding en een apparaat met toegang tot internet. Daarnaast is een online boekhoudprogramma zeer veilig in het gebruik en je bewaart eenvoudig je complete administratie volgens de wettelijke termijn. Niet meer allemaal losse mappen, maar één overzichtelijk online boekhoudprogramma, waar je binnen enkele muisklikken iets hebt gevonden van misschien wel jaren geleden.

De administratie bijhouden met het gebruik van online boekhoudprogramma heeft verschillende plussen.

In enkele stappen en eenvoudig met je programma voor je boekhouding werken

Met behulp van een goede en overzichtelijke programma voor je boekhouding kun je eenvoudig en simpel je onderneming leiden. Dit doe je in de regel door het tussentijds bijwerken van de administratie. Het bijwerken van de boekhouding kan al in 30 minuten van je tijd. Digitaal boekhouden kun je dus snel zelf doen met boekhoudsoftware. Ernaast biedt veel software administratieve koppelingsmogelijkheden met bijvoorbeeld de bank. Door middel van een online boekhoudprogramma kun je dagelijks, binnen een aantal klikken zien hoe je bedrijf er financieel voor staat. Ben je niet volledig zeker van jezelf, dan kun je immer nog een boekhouder inhuren om je met zekere dingen te helpen. Er zijn ook boekhoudsystemen die een meekijkfunctie bieden voor een boekhouder. De accountant hoeft in de meeste gevallen alleen nog maar na te gaan of alles klopt en kun je eventueel zelfs op afstand te hulp schieten. Klik hier als je meer weten over gratis boekhoudprogramma rabobank.

Gratis Boekhoudprogramma Rabobank