Goedkoop Boekhoudpakket

Goedkoop Boekhoudpakket

Goedkoop Boekhoudpakket

Ben je op zoek naar een boekhoudprogramma? Grote kans dat je door de bomen het bos niet meer ziet! Er zijn bovenmatig veel verscheidene programma’s beschikbaar. Het is dus niet easy om het juiste programma te vinden voor je onderneming.

Een boekhouding opzetten met een boekhoudsoftware

Het is vanzelfsprekend voor elke ondernemer van invloed om de administratie bij te houden. Een administratie beginnen klinkt dan misschien ook niet heel erg spannend, maar is wel van hoog importantie voor het resultaat van jouw zaak. Bij het opzetten van het internetboekhouden zijn er enkele belangrijke punten die je moet doen:

Open een zakelijk rekening

Met het openen van een bedrijfsrekening, scheid je de zakelijke en de privé inkomsten en uitgaven. Zo houd je het overzichtelijk en kun je in één ogenblik zien of en hoe jouw onderneming winst maakt. Ook krijg je een BTW-nummer, waarmee je in aanmerking kan komen voor aftrekposten.

Voldoe aan de eisen van de Belastingdienst

De Belastingdienst stelt dat je een kopie van je belastingaangifte minstens zeven twaalf maanden bewaart. Deze documenten moet je bijhouden voor een eventuele controle op de personenbelasting, vennootschapsbelasting of de BTW. De boeken moeten zelfs tien twaalf maanden worden bewaard. Facturen mag je sinds meerdere jaren digitaal bewaren, als de herkomst en de integriteit van de inhoud van de facturen maar te waarborgen is. Ter verduidelijking: ben je nalatig in het bijhouden van een financiële administratie, dan riskeer je een boete. Op welk moment een bepaald document niet kan worden voorgelegd bij een controle kan de fiscus een aanslag vestigen. De strafrechtelijke sancties omvatten een hoge geldboete. Het is dus belangrijk om de bonnetjes goed te bewaren.

Boekhoudsoftware vergelijken

Als zelfstandige heb je veel te doen. Het bijhouden van de inkomsten en uitgaven, tevens wel administratie, is daar onderdeel van, maar meestal geen prioriteit. Toch is het wel van belang dat je de controle houdt over jouw bedrijf. Goede boekhoudprogramma is de manier om dat te doen. Een online boekhoudprogramma maakt het een optie om immer inzicht te hebben in je bedrijf en te allen tijde en overal de administratie aan te kunnen passen. Een functioneel voorbeeld is uitgaven in de boekhouding krijgen. Veel programma’s voor je boekhouding hebben onder meer de mogelijkheid om een afbeelding te maken van een bon en deze gelijk te uploaden in het online boekhoudsysteem. Het bonnetje kan weg en de inhoud van de foto hoef je later alleen nog maar even in te vullen in je programma voor je boekhouding. Geen rompslomp meer! Internetboekhouden helpt je naar een efficiënte manier van werken om te boekhouden.

Op deze website tonen we allerhande boekhoudpakketten. Via de filters kun je het boekhoudsoftware zoeken dat het beste past bij je wensen. Heb je er een gevonden? Vraag dan een zonder extra kosten proefaccount aan. Al de programma’s voor je boekhouding die worden getoond op deze website voldoen aan de eisen van de Belastingdienst.

Pre’s online boekhouden

Een online boekhoudsoftware biedt veel plussen ten opzichte van een offline programma voor je boekhouding. Wil je een online boekhoudsoftware dan is je boekhouding overal te bereiken, waar je maar bent. Het enige dat je benodigd is een internetverbinding en een computer met toegang tot het internet. Ernaast is een online boekhoudsoftware zeer veilig in het gebruik en je bewaart eenvoudig je complete administratie volgens de wettelijke termijn. Niet meer allemaal losse mappen, maar één overzichtelijk online programma voor je boekhouding, waar je binnen enkele muisklikken iets hebt opgezocht van wellicht wel jaren geleden.

De boekhouding bijhouden met het gebruik van online boekhoudsoftware heeft verscheidene voordelen.

Er zijn boekhoudprogramma’s voor de kleine ondernemer of voor de gevestigde ondernemer. ook heb je verschil in offline en online cloud apps voor online boekhouden. Een offline boekhoudprogramma installeer je op je desktop computer, een online boekhoudprogramma hoef je niet te installeren. Deze is overal via het internet toegankelijk. Ook heeft ieder boekhoudprogramma weer zijn eigen functies en voordelen. Bij het ene boekhoudprogrammakun je boekhouden en factureren. Bij een ander boekhoudprogramma kun je weer automatisch btw-aangifte doen of je uren bijhouden. Ook is het ene programma voor je boekhouding zeer vanzelfsprekend en eenvoudig in gebruik en hoef je bijna geen kennis te hebben van boekhouden. Bij het andere programma voor je boekhouding is het allemaal niet zo intuitief en moet je juist veel kennis hebben van boekhoudprogramma om je boekhouding te kunnen doen. Klik hier als je meer weten over goedkoop boekhoudpakket.

Goedkoop Boekhoudpakket