Exact Boekhoudprogramma

De meeste boekhoudprogramma’s op deze website zijn online boekhoudprogramma’s. Een online programma is software dat je online kunt bereiken. Heb je internet en een PC, tablet of smartphone dan kun je bij jouw online boekhouding. Alle gegevens zijn dus in principe altijd en overal te bereiken. Online boekhouden heeft allerlei voordelen:

  • te allen tijde en overalinzichtelijk: Waar je maar bent, je kunt te allen tijde bij jeboekhouding! Je hebt alleen maar internet en een mobiele device nodig. Zo hebje dus altijd inzicht in je boekhouding en kun je deboekhouding te allen tijde en overal bijwerken.
  • Veilig: meestal wordt gedacht dat offline boekhoudsoftware veel veiliger is dan onlineboekhoudsoftware. Tochook is dit niet zo. Degemiddelde PC is snel te hacken en lang niet zo goedbeveiligd als de servers waar een online boekhoudprogramma gebruik van maakt.De servers van een online programma zijn goed beveiligd en worden dagelijksgeback-upt.
  • Samenwerken met je boekhouder: Met een onlineboekhoudprogramma kun je easy samenwerken met jeboekhouder. jouw boekhouder kan met je eigen inloggegevens jouwboekhouding inzien en bewerken. Handig toch?!
  • te allen tijde up-to-date:Vrijwel elk programma voegt regelmatig nieuwe functies toe aan hun software.Daar kun jij dan handig gebruik van maken, (vaak) zonder extra kosten!
  • Goedkoper: Online boekhouden is meestal een stukvoordeliger dan offline boekhouden. Naast een offlineboekhoudprogramma heb je namelijk tevens een goede virusscanner nodig,back-up software en een grote harde schijf. Dit zijn extra bijkomende onkostendie je mee moet nemen in je beslissing.
  • zonder extrakosten helpdesk: Kies je voor online boekhoudsoftware, dan betaal jeeen vast bedrag per maand. Hierbij zit vrijwel altijd tevens kosteloos support bij inbegrepen. Bij offline boekhoudsoftwarezit dit meestal niet inbegrepen en moet jehier extra voor betalen.

Kortom, best veel pre’s vind je in een online programma!

Een boekhouding opzetten met een boekhoudprogramma

Het is natuurlijk voor elke ondernemer van belang om de administratie bij te houden. Een administratie opzetten klinkt dan wellicht tevens niet heel erg spannend, maar is wel van hoog importantie voor het resultaat van jouw zaak. Bij het opzetten van het internetboekhouden zijn er een aantal belangrijke punten die je moet doen:

Start op tijd met de boekhouding bijhouden

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met hetaanmaken van je administratie. Grip hebbenop de inkomsten en uitgaven, is griphebben op de bedrijfsvoering. Ook kun jeook belastingvoordelen halen uit eenoverzichtelijke boekhouding, onder meerom in aanmerking komen voor aftrekposten.

Wees zorgvuldig met het invullen van de administratie

Ga vanaf het begin van je zaak efficiënt te werk en zorg altijd voor een helder overzicht. Maar met alleen het behoudt van overzicht ben je er nog niet. Het is tevens van betekenis regelmatig je administratie bij te werken. Het bijwerken van een geordende administratie neemt simpelweg minder tijd in beslag. Op deze wijze win je tijd met je boekhoudsysteem en heb je meer tijd voor je bedrijf.

Boekhoudsoftware vergelijken

Op deze website tonen we verschillende boekhoudpakketten. Via de filters kun je het programma voor je boekhouding zoeken dat het betere past bij je onderneming. Heb je er 1 gevonden? Vraag dan een kosteloos proefaccount aan, zodat je goed kunt testen of het programma voor je boekhouding bij je wensen past. Al de programma’s voor je boekhouding die worden getoond op deze website voldoen aan de eisen van de Belastingdienst.

Op deze websitetonen we allerhande boekhoudpakketten.Via de filters kun je het boekhoudsoftware zoeken dat het bestepast bij je zaak. Heb je er 1gevonden? Vraag dan een zonder extrakosten proefaccount aan. Al de boekhoudprogramma’s die worden getoond op dezewebsite voldoen aan de eisen van de Belastingdienst.

Pluspunten online boekhouden

Een online programma voor je boekhouding biedt veel plussen ten opzichte van een offline boekhoudprogramma. Wil je een online boekhoudsoftware dan is je boekhouding overal te bereiken, waar je maar bent. Het enige dat je benodigd is internet en een device met toegang tot het internet. Daarnaast is een online programma voor je boekhouding zeer veilig in het gebruik en je bewaart snel en eenvoudig je complete boekhouding volgens de wettelijke termijn. Niet meer allemaal losse mappen, maar 1 overzichtelijk online boekhoudsoftware, waar je binnen enkele muisklikken iets hebt opgezocht van soms wel een hele tijd geleden.

De boekhouding bijhouden met het gebruik vanonline boekhoudsoftware heeftverscheidene voordelen.

Op je pc, tablet én smartphone

Veel administratie software biedt de mogelijkheid om het programma te gebruiken op diverse apparaten, zoals je pc, tablet én mobiele telefoon met een app. Met een online boekhoudprogramma. kun je de administratie overal mee naartoe nemen. Op die manier kun je te allen tijde bij de juiste informatie en kun je snel nieuwe mutaties verwerken. Omdat je op elk moment van de dag toegang hebt tot je administratie met een programma voor je boekhouding, kun je eenvoudig informatie opvragen. Heeft een medewerker gegevens nodig over een factuur van een crediteur? Is er ruimte voor een nieuwe marketingcampagne? Of lopen de inkomsten terug en moet je nieuwe klanten gaan aantrekken? Je kunt eenvoudig beslissingen nemen en dus sneller schakelen. Klik hier als je meer weten over exact boekhoudprogramma.

boekhoudsoftware vergelijken
Scroll naar boven