Eenvoudig Boekhoudprogramma Zzp

De meeste boekhoudprogramma’s op deze website zijn online boekhoudprogramma’s. Een online programma is software dat je online kunt bereiken. Heb je internet en een PC, tablet of mobieltje dan kun je bij je online boekhouding. Alle gegevens zijn dus in principe te allen tijde en overal te bereiken. Online boekhouden heeft verschillende voordelen:

  • te allen tijde en overalinzichtelijk: Waar je maar bent, je kunt immer bij jeboekhouding! Je hebt alleen maar internet en een mobiele device nodig. Zo hebje dus immer inzicht in je boekhouding en kun je deboekhouding altijd en overal bijwerken.
  • Veilig: vaak wordt gedacht dat offline boekhoudsoftware veel veiliger is dan onlineboekhoudsoftware. Uiteindelijk is dit niet zo. Degemiddelde PC is easy te hacken en lang niet zo goedbeveiligd als de servers waar een online boekhoudprogramma gebruik van maakt.De servers van een online programma zijn goed beveiligd en worden dagelijksgeback-upt.
  • Samenwerken met je boekhouder: Met een onlineboekhoudprogramma kun je easy samenwerken met jeboekhouder. jouw boekhouder kan met je eigen inloggegevens jeboekhouding inzien en bewerken. Handig toch?!
  • altijd up-to-date:Vrijwel elk programma voegt regelmatig nieuwe functies toe aan hun software.Daar kun jij dan handig gebruik van maken, (vaak) zonder extra kosten!
  • Goedkoper: Online boekhouden is gewoonlijk een stukvoordeliger dan offline boekhouden. Naast een offlineboekhoudprogramma heb je namelijk ook een goede virusscanner nodig,back-up software en een grote harde schijf. Dit zijn extra bijkomende kostendie je mee moet nemen in je beslissing.
  • gratis helpdesk: Kies je voor online boekhoudsoftware, dan betaal jeeen vast bedrag per maand. Hierbij zit vrijwel altijd ook kosteloos support bij inbegrepen. Bij offline boekhoudsoftwarezit dit in de regel niet inbegrepen en moet jehier extra voor betalen.

Kortom, best veel pre’s vind je in een online programma!

Grip op de zaak

Ieder onlineprogramma voor je boekhouding bevat(standaard) de optie om verschillendeoverzichten te maken. Je kunt denken aan een balans, eenwinstrekening of een BTW-overzicht. Dit hoef je niet zelf in elkaar te zetten,dat doet het boekhoudsoftwarevoor je aan de hand van een template. Mocht je een boekhouderhebben, dan hoeft deze de grafieken alleen nog maar teinspecteren. Je hebt informatieeenvoudig enleesbaar en kunt eenvoudig analyseren. Je ziet inéén oogopslag in je boekhoudprogramma hoeveel je nog moet betalen enwat je nog moet verwerven. Zo weet je wat je nogkunt spenderen en wat je jezelf aan loon kanuitkeren. Tevens weet je bijvoorbeeld dankzij deBTW-overzichten subiet welk deel je aan de belastingdienst moet afstaan bij deBTW-aangifte.

Wees zorgvuldig met het invullen van de boekhouding

Ga vanaf het begin van je zaak efficiënt te werk en zorg immer voor een duidelijk overzicht. Maar met alleen het behoudt van overzicht ben je er nog niet. Het is tevens doorslaggevend met regelmaat je administratie bij te werken. Het bijwerken van een geordende boekhouding neemt niet moeilijkweg minder tijd in beslag. Op deze manier win je tijd met je boekhoudsysteem en heb je meer tijd voor je marketing.

Boekhoudsoftware vergelijken

Op deze website tonen we diverse boekhoudpakketten. Via de filters kun je het boekhoudsoftware zoeken dat het betere past bij je situatie. Heb je er een gevonden? Vraag dan een voor niks proefaccount aan, zodat je goed kunt testen of het boekhoudprogramma bij je zaak past. Al de boekhoudsoftware die worden getoond op deze website voldoen aan de eisen van de Belastingdienst.

Op deze websitetonen we diverse boekhoudpakketten.Via de filters kun je het boekhoudsoftware zoeken dat het bestepast bij je zaak. Heb je er 1gevonden? Vraag dan een gratis proefaccount aan. Al de programma’s voor jeboekhouding die worden getoond op dezewebsite voldoen aan de eisen van de Belastingdienst.

Voordelen online boekhouden

Een online boekhoudsoftware biedt veel plussen ten opzichte van een offline programma voor je boekhouding. Wil je een online boekhoudsoftware dan is je administratie overal toegankelijk, waar je maar bent. Het enige dat je benodigd is internet en een apparaat met toegang tot internet. Ook is een online boekhoudprogramma zeer veilig in het gebruik en je bewaart gemakkelijk je complete boekhouding volgens de wettelijke termijn. Niet meer allemaal losse mappen, maar 1 overzichtelijk online boekhoudsoftware, waar je binnen enkele klikken iets hebt gevonden van misschien wel een hele tijd geleden.

De boekhouding bijhouden met het gebruik vanonline programma voor je boekhouding heeftdiverse plussen.

Op je pc, tablet én mobiele telefoon

Veel administratie software biedt de optie om het programma te gebruiken op verscheidene apparaten, zoals je pc, tablet én mobieltje met een app. Met een online boekhoudprogramma. kun je de administratie overal mee naartoe nemen. Op die manier raadpleeg je overal de juiste informatie en kun je snel nieuwe informatie verwerken. Omdat je op elk moment van de dag toegang hebt tot je boekhouding met een programma voor je boekhouding, kun je simpel gegevens opvragen. Heeft een collega gegevens nodig over een factuur van een crediteur? Is er budget voor een nieuwe marketingcampagne? Of lopen de inkomsten terug en moet je nieuwe opdrachten gaan binnenhalen? Je kunt gemakkelijk beslissingen nemen en dus sneller schakelen. Klik hier als je meer weten over eenvoudig boekhoudprogramma zzp.

Scroll naar boven