Boekhoudprogramma Voor Mkb

Ben je op zoek naar een boekhoudprogramma? Grote kans dat je door de bomen het bos niet meer ziet! Er zijn gigantisch veel diverse programma’s beschikbaar. Het is dus niet gemakkelijk om het juiste programma te vinden voor je onderneming.

Grip op de zaak

Ieder onlineboekhoudsoftware bevat(standaard) de mogelijkheid om diversegrafieken te maken. Je kunt denken aan een balans, eenwinstrekening of een BTW-overzicht. Dit hoef je niet zelf in elkaar te zetten,dat doet het boekhoudprogrammavoor je aan de hand van een template. Mocht je een accountanthebben, dan hoeft deze de overzichten alleen nog maar tecontroleren. Je hebt informatieefficiënt enleesbaar en kunt eenvoudig analyseren. Je ziet inéén oogopslag in je programma voor jeboekhouding hoeveel je nog moet betalen enwat je nog moet ontvangen. Zo weet je wat je nogkunt spenderen en wat je jezelf aan salaris kanuitkeren. Tevens weet je onder meer dankzij deBTW-overzichten gauw welk deel je aan de belastingdienst moet afstaan bij deBTW-aangifte.

Voldoe aan de eisen van de Belastingdienst

De Belastingdienst stelt dat je een kopie van je belastingaangifte minstens zeven twaalf maanden bewaart. Deze documenten moet je bijhouden voor een eventuele controle op de personenbelasting, vennootschapsbelasting of de BTW. De boeken moeten zelfs tien 12 maanden worden bewaard. Facturen mag je sinds enkele jaren digitaal bewaren, als de herkomst en de integriteit van de inhoud van de facturen maar te waarborgen is. Ter verduidelijking: ben je nalatig in het bijhouden van een financiële administratie, dan riskeer je een boete. Wanneer een bepaald document niet kan worden voorgelegd bij een controle kan de fiscus een aanslag vestigen. De strafrechtelijke sancties omvatten een hoge geldboete. Het is dus cruciaal om de bonnetjes goed te bewaren.

Boekhoudsoftware vergelijken

Op deze website tonen we allerhande boekhoudpakketten. Via de filters kun je het boekhoudprogramma zoeken dat het goedkopere past bij je situatie. Heb je er een gevonden? Vraag dan een zonder extra kosten proefaccount aan, zodat je goed kunt testen of het programma voor je boekhouding bij je behoften past. Al de programma’s voor je boekhouding die worden getoond op deze website voldoen aan de eisen van de Belastingdienst.

Op deze websitetonen we uiteenlopende boekhoudpakketten.Via de filters kun je het programma voor jeboekhouding zoeken dat het bestepast bij je zaak. Heb je er 1gevonden? Vraag dan een zonder kosten proefaccount aan. Al de boekhoudsoftware die worden getoond op dezewebsite voldoen aan de eisen van de Belastingdienst.

Pluspunten online boekhouden

Een online programma voor je boekhouding biedt veel plussen ten opzichte van een offline boekhoudsoftware. Wil je een online programma voor je boekhouding dan is je boekhouding overal toegankelijk, waar je maar bent. Het enige dat je nodig hebt is internet en een computer met toegang tot internet. Ernaast is een online boekhoudsoftware zeer veilig in het gebruik en je bewaart in enkele stappen en niet moeilijk je complete administratie volgens de wettelijke termijn. Niet meer allemaal losse papieren, maar één overzichtelijk online boekhoudsoftware, waar je binnen enkele klikken iets hebt gevonden van soms wel jaren geleden.

De boekhouding bijhouden met het gebruik vanonline programma voor je boekhouding heeftverschillende voordelen.

Eenvoudig en gemakkelijk met je boekhoudsoftware werken

Met behulp van een goede en overzichtelijke boekhoudprogramma kun je eenvoudig en simpel je zaak leiden. Dit doe je in de regel door het tussentijds bijhouden van de administratie. Het bijwerken van de boekhouding kan al in 30 minuten van je tijd. Online boekhouden kun je dus eenvoudig zelf doen met boekhoudsoftware. Ernaast biedt veel software administratieve koppelingsmogelijkheden met onder meer de bank. Door middel van een online boekhoudprogramma kun je real time, binnen een paar klikken zien hoe je bedrijf er financieel voor staat. Ben je niet compleet zeker van jezelf, dan kun je altijd nog een boekhouder inhuren om je met bepaalde dingen te helpen. Er zijn tevens boekhoudsystemen die een meekijkfunctie bieden voor een accountant. De boekhouder hoeft in de meeste gevallen alleen nog maar na te gaan of alles klopt en kun je eventueel zelfs op afstand te hulp schieten. Klik hier als je meer weten over boekhoudprogramma voor mkb.

Scroll naar boven