Boekhoudpakket Zzp

Boekhoudpakket Zzp

Boekhoudpakket Zzp

De meeste boekhoudprogramma’s op deze website zijn online boekhoudprogramma’s. Een online programma is software dat je online kunt bereiken. Heb je internet en een PC, tablet of mobieltje dan kun je bij jouw online boekhouding. Alle gegevens zijn dus in principe immer en overal te bereiken. Online boekhouden heeft diverse voordelen:

  • altijd en overal inzichtelijk: Waar je maar bent, je kunt te allen tijde bij je boekhouding! Je hebt alleen maar internet en een mobiele device nodig. Zo heb je dus immer inzicht in je boekhouding en kun je de boekhouding te allen tijde en overal bijwerken.
  • Veilig: vaak wordt gedacht dat offline boekhoudsoftware veel veiliger is dan online boekhoudsoftware. Op de keper beschouwd is dit niet zo. De gemiddelde PC is easy te hacken en lang niet zo goed beveiligd als de servers waar een online boekhoudprogramma gebruik van maakt. De servers van een online programma zijn goed beveiligd en worden dagelijks geback-upt.
  • Samenwerken met je boekhouder: Met een online boekhoudprogramma kun je snel samenwerken met je boekhouder. je boekhouder kan met je eigen inloggegevens je boekhouding inzien en bewerken. Handig toch?!
  • te allen tijde up-to-date: Vrijwel elk programma voegt regelmatig nieuwe functies toe aan hun software. Daar kun jij dan handig gebruik van maken, (vaak) zonder extra kosten!
  • Goedkoper: Online boekhouden is meestal een stuk voordeliger dan offline boekhouden. Naast een offline boekhoudprogramma heb je namelijk ook een goede virusscanner nodig, back-up software en een grote harde schijf. Dit zijn extra bijkomende onkosten die je mee moet nemen in je beslissing.
  • kosteloos helpdesk: Kies je voor online boekhoudsoftware, dan betaal je een vast bedrag per maand. Hierbij zit in de regel tevens voor niks support bij inbegrepen. Bij offline boekhoudsoftware zit dit over het algemeen niet inbegrepen en moet je hier extra voor betalen.

Kortom, best veel voordelen vind je in een online programma!

Boekhoudprogramma vergelijken

Op deze website tonen we verschillende boekhoudprogramma’s. Denk aan een boekhoudprogramma voor starters en verenigingen, etc. Via de filters kun je een boekhoudpakket zoeken dat het betere past bij je onderneming. Heb je enkele boekhoudpakketten gevonden? Vraag dan zonder extra kosten en vrijblijvend enkele proefaccounts aan, zodat je goed alle boekhoudsoftware kunt vergelijken. Alle boekhoudsoftware die wordt getoond op deze website voldoet aan de eisen van de Belastingdienst en zijn dus zeer geschikte en goede boekhoudprogramma’s.

Let tevens op de reviews. Daarmee kun je meestal een goed beeld krijgen van de gebruikerservaringen van andere ondernemers.

Voldoe aan de eisen van de Belastingdienst

De Belastingdienst stelt dat je een kopie van je belastingaangifte minstens zeven kalenderjaar bewaart. Deze documenten moet je bijhouden voor een eventuele controle op de personenbelasting, vennootschapsbelasting of de BTW. De boeken moeten zelfs tien twaalf maanden worden bewaard. Facturen mag je sinds een aantal jaren digitaal bewaren, als de herkomst en de integriteit van de inhoud van de facturen maar te waarborgen is. Ter verduidelijking: ben je nalatig in het bijhouden van een financiële administratie, dan riskeer je een boete. Wanneer een bepaald document niet kan worden voorgelegd bij een controle kan de fiscus een aanslag vestigen. De strafrechtelijke sancties omvatten een hoge geldboete. Het is dus belangrijk om de bonnetjes goed te bewaren.

Boekhoudsoftware vergelijken

Als zelfstandig ondernemer heb je veel te doen. De boekhouding, tevens wel administratie, is daar onderdeel van, maar over het algemeen geen prioriteit. Welbeschouwd is het wel belangrijk dat je de controle houdt over je zaak. Goede boekhoudsoftware is de manier om dat bij te houden. Een online boekhoudprogramma maakt het een optie om altijd overzicht te hebben in je bedrijf en immer en overal de administratie te actualiseren. Een functioneel voorbeeld is bonnetjes in de boekhouding krijgen. Veel boekhoudsoftware hebben onder andere de mogelijkheid om een foto te maken van een kassabon en deze direct te e-mailen in het online boekhoudsysteem. Het bonnetje kan weg en de inhoud van de foto hoef je later alleen nog maar even over te typen in je boekhoudprogramma. Geen rompslomp meer! Internetboekhouden helpt je naar een efficiënte manier van werken om te boekhouden.

Op deze website tonen we diverse boekhoudpakketten. Via de filters kun je het programma voor je boekhouding zoeken dat het slimste past bij je bedrijf. Heb je er een gevonden? Vraag dan een voor niks proefaccount aan. Zo kun je goed kunt testen of het boekhoudsoftware bij je onderneming past.

Pluspunten online boekhouden

Een online boekhoudsoftware biedt veel plussen ten opzichte van een offline programma voor je boekhouding. Wil je een online boekhoudsoftware dan is je administratie overal te bereiken, waar je maar bent. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding en een device met toegang tot het internet. Ernaast is een online boekhoudprogramma zeer veilig in het gebruik en je bewaart in enkele stappen en niet moeilijk je complete boekhouding volgens de wettelijke termijn. Niet meer allemaal losse ordners, maar 1 overzichtelijk online boekhoudprogramma, waar je binnen enkele klikken iets hebt gevonden van wellicht wel een hele tijd geleden.

De administratie bijhouden met het gebruik van online programma voor je boekhouding heeft diverse voordelen.

Simpel en easy met je programma voor je boekhouding werken

Met behulp van een goede en overzichtelijke programma voor je boekhouding kun je simpel en simpel je zaak leiden. Dit doe je in de regel door het tussentijds bijhouden van de boekhouding. Het bijwerken van de administratie kan al in een half uur tijd. Digitaal boekhouden kun je dus snel zelf doen met programma voor je boekhouding. Ernaast biedt veel software administratieve koppelingsmogelijkheden met onder andere de bank. Door middel van een online programma voor je boekhouding kun je op elk moment van de dag, binnen enkele klikken zien hoe je zaak er voor staat. Ben je niet helemaal zeker van jezelf, dan kun je immer nog een accountant inhuren om je met bepaalde zaken te helpen. Er zijn ook boekhoudsystemen die een meekijkfunctie bieden voor een boekhouder. De boekhouder hoeft in de meeste gevallen alleen nog maar na te gaan of alles klopt en kun je eventueel zelfs op afstand te hulp schieten. Klik hier als je meer weten over boekhoudpakket zzp.

Boekhoudpakket Zzp