Beste Gratis Boekhoudprogramma

Beste Gratis Boekhoudprogramma

Beste Gratis Boekhoudprogramma

Ben je op zoek naar een boekhoudprogramma? Grote kans dat je door de bomen het bos niet meer ziet! Er zijn immens veel diverse programma’s beschikbaar. Het is dus niet gemakkelijk om het juiste programma te vinden voor je onderneming.

Boekhoudprogramma vergelijken

Op deze website tonen we verscheidene boekhoudprogramma’s. Denk aan een boekhoudprogramma voor zzp’ers en verenigingen, etc. Via de filters kun je een boekhoudpakket zoeken dat het slimste past bij je onderneming. Heb je enkele boekhoudpakketten gevonden? Vraag dan zonder extra kosten en vrijblijvend enkele proefaccounts aan, zodat je goed alle boekhoudsoftware kunt vergelijken. Alle boekhoudsoftware die wordt getoond op deze website voldoet aan de eisen van de Belastingdienst en zijn dus zeer geschikte en goede boekhoudprogramma’s.

Let tevens op de reviews. Daarmee kun je meestal een goed beeld krijgen van de gebruikerservaringen van andere ondernemers.

Voldoe aan de eisen van de Belastingdienst

De Belastingdienst stelt dat je een kopie van je belastingaangifte minstens zeven jaar bewaart. Deze documenten moet je bijhouden voor een eventuele controle op de personenbelasting, vennootschapsbelasting of de BTW. De boeken moeten zelfs tien jaar worden bewaard. Facturen mag je sinds een aantal jaren digitaal bewaren, als de herkomst en de integriteit van de inhoud van de facturen maar te waarborgen is. Ter verduidelijking: ben je nalatig in het bijhouden van een financiële administratie, dan riskeer je een boete. Wanneer een bepaald document niet kan worden voorgelegd bij een controle kan de fiscus een aanslag vestigen. De strafrechtelijke sancties omvatten een hoge geldboete. Het is dus cruciaal om de bonnetjes goed te bewaren.

Boekhoudsoftware vergelijken

Als zzp-er heb je veel te doen. De boekhouding, ook wel administratie, is daar onderdeel van, maar in de regel geen prioriteit. Tenslotte is het wel van belang dat je de controle houdt over je onderneming. Goede boekhoudsoftware is de wijze om dat te doen. Een online boekhoudsoftware maakt het een mogelijkheid om immer inzicht te hebben in je zaak en te allen tijde en overal de administratie te actualiseren. Een voorbeeld uit de praktijk is bonnetjes in de boekhouding krijgen. Veel boekhoudsoftware hebben bijvoorbeeld de functie om een afbeelding te maken van een kassabon en deze direct te e-mailen in het online boekhoudsysteem. Het bonnetje kan in de prullenbak en de inhoud van de foto hoef je later alleen nog maar even over te typen in je boekhoudsoftware. Geen rompslomp meer! Internetboekhouden helpt je naar een efficiënte methode van werken om te boekhouden.

Op deze website tonen we diverse boekhoudpakketten. Via de filters kun je het boekhoudsoftware zoeken dat het slimste past bij je wensen. Heb je er een gevonden? Vraag dan een zonder extra kosten proefaccount aan. Zo kun je goed kunt testen of het programma voor je boekhouding bij je bedrijf past.

Voordelen online boekhouden

Een online boekhoudprogramma biedt veel plussen ten opzichte van een offline boekhoudsoftware. Wil je een online programma voor je boekhouding dan is je administratie overal te bereiken, waar je maar bent. Het enige dat je nodig hebt is internet en een device met toegang tot het internet. Ernaast is een online boekhoudsoftware zeer veilig in het gebruik en je bewaart easy je complete administratie volgens de wettelijke termijn. Niet meer allemaal losse ordners, maar 1 overzichtelijk online boekhoudsoftware, waar je binnen enkele muisklikken iets hebt opgezocht van wellicht wel jaren geleden.

De administratie bijhouden met het gebruik van online boekhoudprogramma heeft verschillende plussen.

Op je pc, tablet én mobieltje

Veel administratie software biedt de mogelijkheid om het programma te gebruiken op verscheidene apparaten, zoals je pc, tablet én mobieltje met een app. Met een online programma voor je boekhouding. kun je de administratie overal mee naartoe nemen. Op die wijze heb je te allen tijde beschikking over de juiste gegevens en kun je eenvoudig nieuwe mutaties invoeren. Omdat je op elk moment van de dag toegang hebt tot je boekhouding met een boekhoudsoftware, kun je eenvoudig informatie verwerken. Heeft een medewerker gegevens nodig over een openstaande betaling van een crediteur? Zijn er liquide middelen voor een nieuwe marketingcampagne? Of loopt de omzet terug en moet je nieuwe klanten gaan binnenhalen? Je kunt gemakkelijk beslissingen nemen en dus sneller schakelen. Klik hier als je meer weten over beste gratis boekhoudprogramma.

Beste Gratis Boekhoudprogramma