Beste Boekhoudprogramma 2018

Beste Boekhoudprogramma 2018

Beste Boekhoudprogramma 2018

Zo zijn er boekhoudprogramma’s die zich speciaal richten op kleine ondernemers. En zijn er boekhoudprogramma’s die zich richten op grote ondernemers. Ook heb je verschil in offline en online software. Ook heeft elk programma weer zijn eigen functionaliteiten en voordelen. Bij het ene programma kun je boekhouden en facturen maken. Bij een ander programma kun je ook automatisch je btw aangifte doen of je gewerkte uren bijhouden. Tevens is het ene boekhoudprogramma zeer zeker en gemakkelijk

Boekhoudprogramma vergelijken

Op deze website tonen we verscheidene boekhoudprogramma’s. Denk aan een boekhoudprogramma voor stichtingen en verenigingen, etc. Via de filters kun je een boekhoudpakket zoeken dat het slimste past bij je onderneming. Heb je enkele boekhoudpakketten gevonden? Vraag dan voor niks en vrijblijvend enkele proefaccounts aan, zodat je goed alle boekhoudsoftware kunt vergelijken. Alle boekhoudsoftware die wordt getoond op deze website voldoet aan de eisen van de Belastingdienst en zijn dus zeer geschikte en goede boekhoudprogramma’s.

Let ook op de reviews. Daarmee kun je in de regel een goed beeld krijgen van de gebruikerservaringen van andere ondernemers.

Voldoe aan de eisen van de Belastingdienst

De Belastingdienst stelt dat je een kopie van je belastingaangifte minstens zeven jaar bewaart. Deze documenten moet je bijhouden voor een eventuele controle op de personenbelasting, vennootschapsbelasting of de BTW. De boeken moeten zelfs tien jaar worden bewaard. Facturen mag je sinds meerdere jaren digitaal bewaren, als de herkomst en de integriteit van de inhoud van de facturen maar te waarborgen is. Ter verduidelijking: ben je nalatig in het bijhouden van een financiële administratie, dan riskeer je een boete. Wanneer een bepaald document niet kan worden voorgelegd bij een controle kan de fiscus een aanslag vestigen. De strafrechtelijke sancties omvatten een hoge geldboete. Het is dus belangrijk om de bonnetjes goed te bewaren.

Boekhoudsoftware vergelijken

Als zelfstandige heb je veel te doen. Het bijhouden van de inkomsten en uitgaven, tevens wel administratie, is daar onderdeel van, maar meestal geen prioriteit. Toch ook is het wel belangrijk dat je de vinger aan de pols houdt over je bedrijf. Goede boekhoudprogramma is de manier om dat bij te houden. Een online programma voor je boekhouding maakt het een optie om te allen tijde inzage te hebben in je ondernemeing en altijd en overal de boekhouding bij te kunnen werken. Een voorbeeld uit de praktijk is uitgaven in de boekhouding krijgen. Veel programma’s voor je boekhouding hebben bijvoorbeeld de mogelijkheid om een foto te maken van een bon en deze direct te uploaden in het online boekhoudsysteem. Het bonnetje kan in de prullenbak en de informatie van de afbeelding hoef je later alleen nog maar even te verwerken in je programma voor je boekhouding. Geen rondslingerende papieren meer! Internetboekhouden helpt je naar een efficiënte wijze van werken om te boekhouden.

Op deze website tonen we diverse boekhoudpakketten. Via de filters kun je het boekhoudsoftware zoeken dat het voordeligste past bij je zaak. Heb je er een gevonden? Vraag dan een kosteloos proefaccount aan. Zo kun je goed kunt testen of het boekhoudprogramma bij je onderneming past.

Pluspunten online boekhouden

Een online boekhoudsoftware biedt veel plussen ten opzichte van een offline programma voor je boekhouding. Wil je een online programma voor je boekhouding dan is je administratie overal toegankelijk, waar je maar bent. Het enige dat je nodig hebt is internet en een computer met toegang tot internet. Ernaast is een online boekhoudsoftware zeer veilig in het gebruik en je bewaart eenvoudig je complete boekhouding volgens de wettelijke termijn. Niet meer allemaal losse mappen, maar één overzichtelijk online boekhoudprogramma, waar je binnen enkele klikken iets hebt opgezocht van misschien wel een hele tijd geleden.

De boekhouding bijhouden met het gebruik van online boekhoudsoftware heeft diverse plussen.

Op je pc, tablet én mobiele telefoon

Veel boekhouding software biedt de optie om het programma te gebruiken op verscheidene apparaten, zoals je pc, tablet én mobieltje met een app. Met een online boekhoudsoftware. kun je de administratie overal mee naartoe nemen. Op die wijze raadpleeg je overal de juiste informatie en kun je eenvoudig nieuwe mutaties aanpassen. Omdat je op elk moment van de dag toegang hebt tot je administratie met een boekhoudprogramma, kun je simpel gegevens opvragen. Heeft een collega informatie nodig over de betaling van een klant? Is er budget voor een nieuwe marketingcampagne? Of loopt de omzet terug en moet je nieuwe klanten gaan binnenhalen? Je kunt easy beslissingen nemen en dus sneller schakelen. Klik hier als je meer weten over beste boekhoudprogramma 2018.

boekhoudsoftware vergelijken Beste Boekhoudprogramma 2018